Energie oplossingen voor particulieren


Vind een installateur

Visualiseer

Visualiseer  uw  energiestromen  in een gebruiksvriendelijke app via  GREENROCK Energy Management System

Bespaar

  Verhoog uw   energie efficiëntie en  zelfconsumptie  via onze  Add-ons  (slimme sturing van zonnepanelen). Bespaar op uw energiefactuur!

Optimaliseer

Heeft u toch nog overschotten? Sla deze dan op in  de veilige en milieuvriendelijke GREENROCK zoutwater batterij. 

U ben huiseigenaar, heeft al zonnepanelen en bent nu op zoek naar een  oplossing  die uw rendement kan verhogen en u hoge energiekosten kan besparen?  

Zoek niet langer, u heeft ze gevonden!

De uitdaging met hernieuwbare energiebronnen is dat ze vaak niet worden geproduceerd op het moment dat dat het meest nodig is - tijdens perioden van piekvraag naar energie.
De opwekking van  wind- en zonne- energie is afhankelijk van de  weers omstandigheden ; w indenergie wordt gewonnen wanneer het waait, en zonne-energie is afhankelijk van zonlicht.   

Door een batterij toe te voegen kunt u nog meer besparen op uw energierekening, omdat u de door zonne-energie opgewekte elektriciteit kunt opslaan voor gebruik later op de dag.
Met voldoende  batterijen  en zonnepanelen kan  afname van  het net een zeldzame gebeurtenis worden.  

Gebruik meer van uw eigen, door zonne-energie opgewekte elektriciteit, vooral als u overdag vaak weg bent wanneer uw zonne-energie wordt opgewekt en 's avonds en 's ochtends (wanneer dat niet het geval is) een hoog verbruik hebt.  


Een optimalisatie van uw autoconsumptie/ eigenverbruik is de sleutel tot onafhankelijkheid en een correcte energiefactuur.
Een degelijk EMS in combinatie met een duurzaam batterijsysteem helpen u hierbij.   

 

Als producent  werken  wij  met lokale partners die allemaal bij ons opgeleid worden en kunnen rekenen op onze professionele en technische ondersteuning zodat u steeds een optimale kwaliteit kan genieten. Daarboven krijgt u van ons 10 jaar garantie op de gehele installatie.   

Vindt uw lokale partner zelf of neem contact zodat wij jullie met elkaar kunnen verbinden en jullie samen uw  ideale  installatie kunnen uitwerken.  

Energiemanagement

Beginner

$ 35 .00

/ maand
 • Standaard verkoop & marketing voor tot 2 gebruikers
 • Boekhoud & Verkoopbeheer
 • Geen personalisering
 • Geen ondersteuning

Professioneel

$ 65 .00

/ maand
 • Complete CRM voor elke teamgrootte
 • Krijg toegang tot alle modules
 • Beperkte personalisering
 • E-mail ondersteuning

Expert

$ 125 .00

/ maand
 • Onbeperkte CRM kracht en ondersteuning
 • Krijg toegang tot alle modules en mogelijkheden
 • Onbeperkte wijzigingen
 • 24x7 gratis ondersteuning
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

GREENROCK EMS

Het EMS systeem zorgt dat u uw energiestromen intelligent kan gaan sturen en optimaal alles kan gaan meten om de juiste keuzes te gaan maken m.b.t. energieverbruik en opslag. Alleen zo kan u de voordelen van een batterijsysteem goed gaan benutten.

Het systeem bestaat uit een module die komt met een gebruiksvriendelijke app. Via deze app die alles meet krijgt u alle gedetailleerde data over uw gehele energieverbruik en kan u automatisch uw huishoudelijke toestellen gaan activeren met gratis stroom.

Zo krijgt u meer controle over uw energieverbruik en kan u het rendement van uw groene energie maximaliseren, zonder terug te vallen op het elektriciteitsnet van energieleveranciers!

Leer meer

Stap 2: Verhogen van de autoconsumptie via de Add-ons in het EMS-systeem


De volgende stappen vertalen zich in add-ons die we aansluiten aan het EMS, zodat we onze zelfconsumptie verder kunnen verhogen.

Afhankelijk van uw situatie, kiest u zelf wat u nodig heeft!

Beschikbare add-ons:

 • Voorverwarming sanitair water 

 • Stuur uw warmtepomp aan

 • Slimme stopcontacten die u kan bedienen vanuit de app

 • Optimaliseer het gebruik van uw elektrische laadpaal

 • GREENROCK Zoutwater batterij

De overschotten die u na het toevoegen van de intelligentie nog niet onmiddellijk kan benutten ter plaatse kan u dan gaan opvangen in een veilig en duurzaam batterijsysteem. 

GREENROCK Zoutwater Batterij

In onze regio’s is de gelijktijdige productie van stroom via onze zonnepanelen en ons direct verbruik ervan niet realistisch. Daarom willen we het teveel van productie tijdens de dag ook opslaan om deze vervolgens later op de dag -wanneer we het meeste gaan verbruiken en de gelijktijdige productie miniem geworden is- te gaan gebruiken.

In plaats van het teveel aan productie voor 2 tot 4,5 cent per kWh aan uw energieleverancier te gaan leveren, slaat u ze dus beter op zodat u ze later op de dag niet voor zo’n 29 cent constant moet terugkopen.

Vind een GREENROCK installateur bij u in de buurt!

Wij brengen u in contact met één van onze partners die geschikt is voor uw opdracht